Ulje suncokreta 750ml

4,00 

100% hladno prešano nerafinirano ulje suncokreta iz vlastite proizvodnje

HRVATSKI PROIZVOD

Ulje proizvodimo procesom hladnog prešanja sjemenki suncokreta (Helianthus annuus) od certificiranih dobavljača. U našem pogonu ulje proizvodimo na mjesečnoj bazi i u malim serijama, što garantira svježinu i kvalitetu ulja. Prešanje se odvija na vrhunskim njemačkim prešama maloga kapaciteta, pri temperaturama nižim od 40°C te su prilikom prozvodnje sačuvane sve vrijedne sastavnice i nutrijenti. Nakon prešanja, ulje se bistri prirodnim procesom taloženja.

Nicht vorrätig

Kategorie:
Beschreibung
Bewertungen (0)

Suncokret (Helianthus annuus)

Hladno prešano i nerafinirano suncokretovo ulje i danas spada među najzdravije namirnice. Bogato je hranjivim mineralima i vitaminima te može pozitivno utjecati na vaše zdravlje.

Pozitivan utjecaj na zdravlje dolazi iz organsko uzgojenog suncokreta i vitamina A, E, B i D. Osim samih vitamina nutrititivnu vrijednost povećavaju i minerali: kalij, magnezij, željezo, fosfor, kalcij i cink.

Sa svojim izuzetnim bogatstvom okusa i mirisa, savršen je za salate,kolače, ali i za druge načine gdje ga ne izlažemo visokim temperaturama. Nije preporučljivo pržiti na njemu jer se onda gube sva svojstva koje ulje ima zbog hladnog prešanja.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Nur angemeldete Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, dürfen eine Bewertung abgeben.

Letifico