O nama

Zdravlje u hrani

Mijenjajući životne navike, svi bi trebali započeti od prehrane. Jer pametno hraneći vlastito tijelo, možete sebi pružiti život kakav zaslužujete. Mi koristimo najbolje, prirodne sirovine kako bismo zdravlje doveli na vaš stol.

Vrhunska kvaliteta

Visokim standardima proizvodnje i samih proizvoda želimo unaprijediti vaše zdravlje te tako zaslužiti titulu kvalitetnog proizvođača, ispuniti očekivanja kupaca i opravdati dobiveno povjerenje.

Na usluzi 24/7

Naš cijeli tim zaposlenika vam je na usluzi kroz čitav dan ukoliko budete imali bilo kakvih upita u vezi proizvoda, narudžbi ili slično. Slobodno nam se javite pošaljite mail i očekujte brzi odgovor.

Hrvatski proizvod

Letifico ponosno može reći da je većina našeg asortimana hrvatski proizvod, od sirovine do finalizirane verzije. Time mi potičemo, a posredno i vi, hrvatsku proizvodnju i industriju.

Sigurna dostava

Želja nam je svakodnevno opskrbljavati što više kućanstva diljem Hrvatske s našim zdravim proizvodima i time unaprijediti vaše zdravlje i prehrambene navike.

Vaše narudžbe dostavljamo pomoću dostavne službe na vašu adresu. Prije dostave bit ćete obaviješteni SMS porukom ili emailom. Predviđeno vrijeme dolaska paketa na adresu je 1-3 radna dana od dana vaše narudžbe ovisno od mjesta vašeg stanovanja.

Plaćanje pouzećem

Želimo vam pružiti što jednostavniju i sigurniju kupovinu putem interneta. Zato vam nudimo mogućnost da proizvode kupljene u web shopu platite prilikom dostave. Potrebno je prilikom ispunjavanja podataka u narudžbi odabrati PLAĆANJE PO POUZEĆU i nakon toga proizvode platite dostavljaču prilikom isporuke na adresu.

Garancija povrata novaca

Uz našu garanciju povrata novca, možete bezbrižno kupovati jer u slučaju da iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, proizvod možete vratiti u i zamijeniti ga ili primiti povrat novca, odnosno cijelog iznosa navedenog na računu.    

O nama

efekt leptira, imenica – fenomen u kojem mala promjena u složenom sustavu može imati velike posljedice

Može li zamah krila leptira u Brazilu pokrenuti tornado u Texasu? Apsolutno je moguće, ali malo vjerojatno.
Može li Vaša današnja odluka utjecati na kvalitetu Vašeg života u budućnosti? Apsolutno je moguće i 100% vjerojatno.
Naši proizvodi su ta mala promjena koju možete poduzeti danas – za bolje sutra.

A i u boljem sutra čekaju vas naši proizvodi. Konstantno ulažemo u proizvodnju, kvalitetu proizvoda i naš tim, da bi vi, naši kupci, ali i oni koji će to tek postati, bili zadovoljni, sretni i siti.

Za vas smišljamo nove recepte, donosimo nove okuse i čekamo vas – na vašim kuhinjskim policama.

0
godina iskustva
0
jedinstvenih proizvoda
0+
zadovoljnih kupaca
0
zaposlena

 

Letifico proizvode također možete pronaći na stranicama našeg partnera.

Letifico