Konopljino brašno – 500g

30,00 Kn

Konopljino brašno može se koristiti u svim receptima za tijesta, kolače i kruhove – samo neka je udio konopljinog brašna 20% u odnosu na drugo, osnovno brašno.
Zato nije teško pustiti mašti na volju kod pripreme jela s konopljinim brašnom, jer blagotvorni utjecaji na zdravlje su stvarno veliki.
Od običnog, preko kruha od banane u kombinaciji s konopljinim brašnom, palente i finih juha i umaka koje možete zgusnuti dodavanjem ovog brašna – konoplja nam stvarno daje dovoljno mogućnosti da nam baš nikad ne dosadi.

ZAŠTO KONOPLJA
Konoplja se od pamtivijeka koristi u ljekovite svrhe, za suzbijanje bolova, za izradu papira, odjeće, užadi, jedara na brodovima…
Konoplja kao hrana i lijek koristi se između ostalog za liječenje kardiovaskularnih bolesti, za pojačavanje imuniteta, sprečavanje visokog kolesterola, liječenje infekcija i jačanje funkcija mozga.

LJEKOVITO DJELOVANJE
U sjemenkama konoplje nalazi se 20 aminokiselina, čitava abeceda vitamina, te omega 6 i omega 3 masne kiseline, koje štite od kardiovaskularnih bolesti.
Industrijska konoplja ima vrlo nisku koncentraciju THC-a, pa je njena konzumacija potpuno legalna.

– poboljšanje imuniteta
– smanjenje boli kod artritisa
– smanjuje kolesterol
– ublažava simptome PMS-a
– jačanje funkcije mozga

Ulje konoplje ne preporučuje se za prženje jer se na visokim temperaturama uništavaju vrijedni sastojci, nego kao začinsko ulje u kulinarstvu.

Između ostalih namjena, konopljino ulje može se koristiti za njegu kose i kože.

Kategorija:
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.