Poklon paket Konoplja

8,00 

ZAŠTO KONOPLJA: Konoplja se od pamtivijeka koristi kao hrana, a u ljekovite svrhe za suzbijanje bolova.

LJEKOVITO DJELOVANJE U sjemenkama konoplje nalazi se 20 aminokiselina, čitava abeceda vitamina, te omega 6 i omega 3 masne kiseline, koje štite naš organizam.

Industrijska konoplja ima vrlo nisku koncentraciju THC-a, pa je njena konzumacija potpuno legalna

Ulje konoplje ne preporučuje se za prženje jer se na visokim temperaturama uništavaju vrijedni sastojci, nego kao začinsko ulje u kulinarstvu. Između ostalih namjena, konopljino ulje može se koristiti za njegu kose i kože.

Nema na zalihi

Kategorija:
Opis
Recenzije (0)
Konoplja je prava glasnica zdravlja. Da je konoplja superhrana govori podatak da se u njenim sjemenkama nalazi 20 aminokiselina, čitava abeceda vitamina, te omega 6 i omega 3 masne kiseline koje štite naš organizam.
Paket se sastoji od konopljinog hladno prešanog ulja i brašna.

ULJE KONOPLJE podiže imunitet, sadrži omega-3 masne kiseline koje ublažavaju upalne procese u tijelu, a preporučuje se i kod problema sa zglobovima i smetnji prilikom kretanja.

Naša ulja dobivaju se metodom hladnog prešanja. Kao što i samo ime govori, proces se odvija pri niskim temperaturama.

Konopljino ulje nije pogodna za prženje i pečenje, nego se koriste kao začinska ulja u kulinarstvu. Za razliku od rafiniranih, ulja dobivena hladnim prešanjem zadržavaju većinu prisutnih nutrijenata iz sjemenki, a samim time imaju i ugodniji i prirodniji okus, miris i boju.

Konopljino ulje pogodno je koristiti i u prehrani i za njegu kose i kože. Umasirano u vlasište ili umiješano u namaz od sezama, ulje konoplje pozitivno utječe na tijelo. Brzo se upija u kožu i ne zatvara pore, a unosom u tijelo oporavlja živčane stanice.

Sastav: 100% hladno prešano ulje BIO od ekološki sjemenki konoplje
Uvjeti čuvanja: čuvati na hladnom i tamnom mjestu. Nije za prženje i pečenje.
Zemlja porijekla: Hrvatska

BRAŠNO OD KONOPLJE vjerojatno niste znali da može smanjiti želju za slatkim, budući da je bogato dijetalnim vlaknima koji reguliraju i smanjuju razinu šećera u krvi, a samim time i iznenadnu potrebu za šećerom.

Konopljino brašno može se koristiti u svim receptima za tijesta, kolače i kruhove – samo neka je udio konopljinog brašna 20 % u odnosu na drugo, osnovno brašno.

Zato nije teško pustiti mašti na volju kod pripreme jela s konopljinim brašnom, jer blagotvorni utjecaji na zdravlje su stvarno veliki.

Od običnog, preko kruha od banane u kombinaciji s konopljinim brašnom, palente i finih juha i umaka koje možete zgusnuti dodavanjem ovog brašna – konoplja nam stvarno daje dovoljno mogućnosti da nam baš nikad ne dosadi.

Sastav: 100% konopljino brašno BIO dobiva se prešanjem odmašćene ekološki sjemenki konoplje.
Uvjeti čuvanja:
čuvati na hladnom i tamnom mjestu.
Zemlja porijekla: Hrvatska

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Letifico