Ulje crnog kima 500ml

25,00 

 

100% hladno prešano nerafinirano ulje crnog kima iz vlastite proizvodnje

HRVATSKI PROIZVOD

Ulje proizvodimo procesom hladnog prešanja sjemenki crnog kima (Nigella sativa) od certificiranih dobavljača. U našem pogonu ulje proizvodimo na mjesečnoj bazi i u malim serijama, što garantira svježinu i kvalitetu ulja. Prešanje se odvija na vrhunskim njemačkim prešama maloga kapaciteta, pri temperaturama nižim od 40°C te su prilikom prozvodnje sačuvane sve vrijedne sastavnice i nutrijenti. Nakon prešanja, ulje se bistri prirodnim procesom taloženja.

Kategorija:
Opis
Recenzije (0)

Priča o crnom kimu stara je već tisućama godina. Upotreba ovih malih crnih sjemenki spominje se u Bibliji, drevnom Egiptu te uzduž i poprijeko Bliskog istoka, Azije i Sjeverne Afrike, a prorok Muhamed ustvrdio je da crni kim liječi sve osim smrti.

U današnje moderno vrijeme sve više pažnje usmjereno je na povoljna djelovanja crnog kima i njegovih sastavnica, ponajprije, timokinona i nigelona. Uz njih, tu je još i čitav niz vitamina i minerala te izvrsna zastupljenost jednostruko i višestruko nezasićenih masnih kiselina, neophodnih za pravilno funkcioniranje organizma i očuvanje zdravlja.

Postoje stotine studija o povoljnom utjecaju crnoga kima na ljudski organizam te se s pravom smatra za biljku s ogromnim potencijalom za ublažavanje razilčitih tegoba i stanja.

Način primjene: Za pravilnu primjenu pri određenim tegobama i načinu doziranja, slobodno nam se obratite za dodatne informacije. Opća preporuka je uzimanje 1-3 čajne žličice dnevno.

Pakiranje: 500ml

Uvjeti čuvanja: Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Letifico