Ulje oraha 250ml

10,00 

100% hladno prešano nerafinirano ulje oraha iz vlastite proizvodnje

HRVATSKI PROIZVOD

Ulje proizvodimo procesom hladnog prešanja jezgre oraha (Juglans regia) od certificiranih dobavljača. U našem pogonu ulje proizvodimo na mjesečnoj bazi i u malim serijama, što garantira svježinu i kvalitetu ulja. Prešanje se odvija na vrhunskim njemačkim prešama maloga kapaciteta, pri temperaturama nižim od 40°C te su prilikom prozvodnje sačuvane sve vrijedne sastavnice i nutrijenti. Nakon prešanja, ulje se bistri prirodnim procesom taloženja.

Kategorija:
Opis
Recenzije (0)

Orašasti plodovi općenito pa tako i orah bogati su bioaktivnim komponentama i nutrijentima te u recentnim kliničkim istraživanjima pokazuju odličan potencijal u cilju unaprjeđenja svakodnevne prehrane. Hladno prešano ulje oraha bogato  je višestruko nezasićenim masnim kiselinama, vitaminima i mineralima (vitamin E, magnezij, kalij, mangan, cink, selen…).

Zanimljivo je da jezgra oraha izgledom podsjeća na ljudski mozak, a postoje znanstvena istraživanja koja istražuju utjecaj oraha na ljudski mozak, ponajprije, njegov utjecaj na pamćenje.

Način primjene: Za pravilnu primjenu pri određenim tegobama i načinu doziranja, slobodno nam se obratite za dodatne informacije. Opća preporuka je uzimanje 1-3 čajne žličice dnevno.

Pakiranje: 250ml

Uvjeti čuvanja: Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Letifico