Sorbet od šumskog voća i medene kreme s dodatkom aronije

Ovaj voćni sorbet je pravo osvježenje.

Znamo, ljeto je na kraju, ali moramo ga nekako ispratiti. Ovim receptom Nina će vam pokazati koliko
je jednostavno napraviti sorbet sa zamrzutim šumskim voćem, a ako ga nađete svježeg, još bolje – spremni ste za sljedeće ljeto!

Dvadesetak minuta pripreme dok gosti čavrljaju i desert kojim ćete svakoga impresionirati je spreman!

Dobar tek!

👩‍🍳:Bake Me by Nina Mrvica
🕖:20 min
〽:jednostavno
🍽:4 osobe

Trebat ćete:

250 g           zamrznutog šumskog voća
100 g           meda
3 žlice          Letifico medene kreme s dodatkom aronije
125 ml         vode

Dodatno:

Kada sve imate onda:

Sve sastojke osim vode stavite u blender dok se potpuno ne sjedine.

Zatim dolijte vodu i blendajte još jednu minutu.

Sorbet prebacite u posudu za zamrzavanje i spremite ga u zamrzivač na najmanje dva sata.

Žlicom za sladoled ga izvadite u zdjelicu.

Prelijte ga jednom žlicom Letifico medene kreme s dodatkom aronije i pospite sa sjeckanim bademima.